Advertentie van uw vakantieverblijf

 

Dordogne Travel

Maak nu uw advertentie van uw vakantieverblijf

Bent u in het gelukkige bezit van een vakantieverblijf in de Dordogne of omliggende departementen en wilt u deze verhuren?

Dordogne Travel is en zal de goedkoopste aanbieder zijn.

Na het plaatsen van uw advertentie wordt door de webmaster uw advertentie nagekeken en geoptimaliseerd volgens de SEO normen. Deze Search Engine Optimizer zorgt er voor dat uw vakantieverblijf sneller gevonden wordt door de zoekmachines van bijvoorbeeld Google of Yahoo. SEO

De inhoud en omschrijving bepaalt u zelf, daar bent u zelf verantwoordelijk voor. Over het algemeen staat uw advertentie dan binnen een paar uur online en komen alle aanvragen en reserveringen rechtstreeks bij u binnen. U kunt zelf bepalen aan wie en wanneer u verhuurt.

U betaald aan ons alleen een klein bedrag aan advertentiekosten, geen commissies of boeking kosten

Speelt u met de gedachte om uw vakantieverblijf te gaan verhuren of heeft u reeds de nodige advertenties uit staan, zonder het door u gewenste resultaat, dan nodigen wij u van harte uit om nu uw advertentie te plaatsen.

Of het nu gaat om een vakantiehuis, villa, landhuis, boerderij, gite, camping, hotel, bed and breakfast of een standplaats voor een caravan of tent op uw camping, alles is toegestaan.

Uiteraard kunt u altijd contact met ons op te nemen, voor vragen of verdere uitleg. Mocht u iets missen bij de keuzes die u kunt maken, stuur ons dan een berichtje. info@dordognetravel.nl

Bekijk hier de abonnementen

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren