Beheerders aangeboden

Beheerders aangeboden

Beheerders aangeboden

Regelmatig ontvangen wij vragen betreffende beheer en onderhoud van vakantie accommodaties.

Reden voor ons om een prikbord te maken voor beheerders werkzaamheden.

Plaats hieronder, bij reactie, als u zoekende bent naar beheerders werkzaamheden van vakantie accommodaties.

Wees duidelijk in welke regio u de werkzaamheden zoekt.

Om te voorkomen dat er nutteloze reacties komen op uw oproep, beschrijf dan zo nauwkeurig mogelijk datgene waar uw voorkeur naar uit gaat.

U wordt via e-mail op de hoogte gebracht dat er een reactie is binnengekomen naar aanleiding van uw oproep.

Uw e-mail adres wordt niet getoond in uw oproep.

Dordogne Travel

Eén reactie

61804067
augustus 1, 2017
Ik denk met name aan beheer tijdens de winterperiode als mensen niet in Frankrijk zijn of gedurende het jaar als mensen hier een vakantiewoning verhuren. Aangezien wij zelf een Gite hebben wordt het lastig voor ons om ook sleutelbeheer op te pakken, omdat ook wij de ‘wissel’ hebben. Maar ik sta er wel open voor. Als ik aan huizenbeheer denk dan kom het volgende in mij op; - Algehele controle van het huis (lekkage, werking elektra, verwarming, inbraak, schade door slecht weer, toegangsweg en -poort, hekwerk etc). Frequentie in overleg. - Eventueel onderhoud aan de woning, tuinonderhoud en zwembadonderhoud - Legen van brievenbus - Inschakelen van specialisten (elektricien, monteurs, etc) indien er een schade/probleem is dat z.s.m. verholpen moet worden. Dit natuurlijk in overleg met eigenaren. - Woning weer klaar maken voor de terugkeer Kortom de eigenaar een goed gevoel geven dat hij/zij zonder problemen de woning kan achterlaten. Wij wonen in Albas (46140, Lot) en een reisafstand van max. 1 uur is naar ik verwacht goed te doen. Ik zou het zeer op prijs stellen als mensen, die hier behoefte aan hebben, contact met mij op willen nemen. info@domainedulezard.nl

Geef een reactie

Let op: Reacties op deze website zijn de standpunten van de auteurs en niet noodzakelijkerwijs de standpunten van MSPholiday.com U wordt verzocht zich te onthouden van beledigingen, vloeken en vulgaire uitdrukking. We behouden ons het recht voor om een reactie te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving of uitleg.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*