Beheerders gezocht / aangeboden

Beheerders gezocht

Regelmatig ontvangen wij vragen betreffende beheer en onderhoud van vakantie accommodaties.

Reden voor ons om een prikbord te maken voor zowel aangeboden als gezocht voor beheerders werkzaamheden.

Plaats hieronder, bij reactie, of u iemand zoekt voor uw vakantieverblijf of zoekende bent naar dergelijke werkzaamheden.

Wees duidelijk in welk departement de werkzaamheden worden aangeboden of gezocht.

Departementen :

Charente (16)
Corrèze (19)
Dordogne (24)
Gironde (33)
Lot (46)
Lot et Garonne (47)
Haute-Vienne (87)

Beschrijf de werkzaamheden nauwkeurig om te voorkomen dat er nutteloze reacties komen op uw vraag of aanbod.

 Veel succes !

Dordogne Travel

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

4 commentaren

Björn Visser
februari 26, 2017
Ik kan dit wel in de Auvergne regelen in departement 63 en 03 .
familie Horlings
maart 1, 2017
Voor onze gite in de Haute Vienne (vlakbij Chalus) zoeken wij beheerders. Tijdens het beheer verblijf je in onze eigen woning waar de gite aan vast zit (verbouwde grange). Tijdens het verblijf vragen wij om het normale onderhoud te doen (tuin, gras maaien, check zwembad). In overleg kunnen er klussen worden afgesproken.
Paul Zoon
augustus 4, 2017
Laat uw vakantiewoning met een gerust hart achter als u teruggaat naar huis. Ik houd voor u toezicht tijdens uw afwezigheid en voer diverse controles uit: - Algehele controle van het huis op lekkage, werking elektra, werking verwarming. Controle op inbraak, controle op schade ontstaan na slecht weer, controle van toegangsweg en -poort, het hekwerk etc. Frequentie in overleg. - Eventueel klein onderhoud aan de woning, tuin- en zwembadonderhoud - Legen van brievenbus - Inschakelen van specialisten (elektricien, monteurs, etc) indien er een schade/probleem is dat z.s.m. verholpen moet worden. Dit natuurlijk in overleg met u. - Woning weer klaar maken voor de terugkeer Kortom u een goed gevoel geven dat u de woning met een gerust hart kan achterlaten. Ik woon in Albas (46140, Lot). Reisafstand tot ongeveer een uur is bespreekbaar. Heeft u interesse mail mij dan! Groet, Paul
Bert hempen
december 16, 2018
Wij zijn een stel die 15 jaar carvans en huizen en tenten verzorgt. Zoals italie en frankrijk enz. Heb u iemand nodig voor op een camping. Is hij goede handen bij ons. Een goed gedrag rapport hebben wij ook. Bert en astrid. Beheerders.

Geef een reactie

Let op: Reacties op deze website zijn de standpunten van de auteurs en niet noodzakelijkerwijs de standpunten van MSPholiday.com U wordt verzocht zich te onthouden van beledigingen, vloeken en vulgaire uitdrukking. We behouden ons het recht voor om een reactie te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving of uitleg.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*