Vakantiehuis met viswater

Vakantiehuis met viswater

Visliefhebbers opgelet

Op Dordogne Travel zijn er mooie vakantiehuizen te huur die aan of in de buurt van viswater staan. Zo kunt u onder andere kiezen voor een vakantiehuis met viswater, vlak bij een rivier of een privémeer staat, zodat u de hele vakantie naar hartenlust kunt vissen.

Met het hele gezin?

Vinden uw kinderen het ook leuk om mee te gaan en de hele dag buiten te zijn? Dan kunt u de keuze maken voor een leuke gezinswoning, eventueel met een zwembad, in de buurt van viswater. Het huren van een bungalow met een barbecue, een bijzondere woning op het platteland of een karakteristiek huis dat op een heuvel staat behoort ook tot de mogelijkheden. Tevens kunt u met een groot gezelschap, zoals de hele familie of een groep vrienden, een heerlijke visvakantie beleven in het buitenland.

Huur tijdens uw vakantie bijvoorbeeld een fiets om andere visplekken op te zoeken. Uiteraard kan dat ook met een gehuurde auto of uw eigen auto, afhankelijk van hoe u naar uw bestemming reist. Dan ziet u bovendien meteen veel van de omgeving waar u in verblijft!

In de natuur van eigen land of in het buitenland kunt u in alle rust uw vakantie doorbrengen, want het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw verblijf. Vergeet uiteraard niet uw hengel, dobber, aas en andere benodigdheden voor het vissen mee te nemen. Op uw vakantiebestemming is het vinden van de beste plek aan het water dan het enige waar u nog over na hoeft te denken. En dan is het een kwestie van zo veel mogelijk vissen vangen!

Of het nu gaat om zeevissen, karpervissen, roofvissen, visreizen of gewoon lekker een hengeltje uitwerpen tijdens de gezinsvakantie, voor ieder is er wat wils te vinden.

Uw vakantiehuis met viswater boekt u natuurlijk bij Dordogne Travel !

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vakantievilla met zwembad, WIFI en VISSEN in de privévijver

Vakantievilla met zwembad, WIFI en VISSEN in de privévijver

Lieu dit Moulin Haut 24580 Rouffignac St.Cernin, Dordogne (24)
Vakantievilla met zwembad 4-8 PERSONEN Op dit landgoed van 30 hectare, verwelkomen Ann en Rudy ook U - Meer informatie